avagy Kata asszonyi létbe bocsátó ünnepe

Női körünk megtartotta élete legeslegelső lánybúcsúját múlt héten a Szerelem csütörtököt megelőző Dob szerdán. Kata, Női Körünk oszlopos tagja ezen a héten lép házasságra párjával, Péterrel. Zsófitól, Kata húgától kaptuk a megtisztelő felkérést, hogy Női körben búcsúztassuk Kata lányságát, és mi örömmel elfogadtuk azt. Kata Édesanyja is körünkben volt, így egy igazán egyedülálló családi-női körös lánybúcsúztató esténk volt intim, bensőséges hangulatban, igazi jókedvben.
Kata először is bizonyította rátermettségét kenyérsütéssel, egy különleges kötényben, melynek zsebében ott volt az élet sója, és a termékenységért felelős rizs is, fején pedig Édesanyja fejkendője. Friss, ropogós kenyerét díszes szalaggal kötötte át, majd szívbéli  jókívánságokkal láttuk el őt, melyet gyertyagyújtással erősítettünk meg. A közösen programozott rózsakvarc kristály, a csodálatos koszorú, Kahlil Gibran sorai is kísérik Katát a házasságba. Mivel mással zárhattuk volna az estét, mint egy kis dobolással és énekléssel? :-) Na de beszéljenek helyettem inkább a képek:
 

 

Szerző: Szélnővérek  2011.10.03. 22:41 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása