Kedves Lányok, Asszonyok!

Nagy örömünkre szolgál, hogy eddigi elvonulásaink sorában - Újjászületés, Erőforrás, Elengedés -, végre helyet kap a Szabadság hétvége is!
Szabadság.jpgA mély önismereti munka, vagy csak a hétköznapok elvárásainak sokasága mellett megpihenhetünk néhány napra Földanyánk ölében, kisimulhatnak testünk, lelkünk barázdái, akárcsak egy frissítő masszázs után. És mindezt egy olyan helyen, ami maga a nyugalom szigete.

Erre a hétvégi elvonulásra hívunk most Téged szeretettel július utolsó hétvégéjére, ha megpihenésre, feltöltődésre vágysz!

A hétvégén megélhetjük egy női kör elringató puhaságát, a csajos felszabadultságot tánccal, tűzzel, a pokrócon heverészős csacsogást, vagy világmegváltó lelkesítő beszélgetéseket, a relaxálást, a szabad alkotást.128.jpg

A kilégzés a hétköznapokból elengedhetetlenül fontos. A megoldásra váró feladataink sorában ezt bizony nehezen engedjük meg magunknak, holott gyakran épp egy ilyen kikapcsolódás után születik meg belőlünk, vagy pattan ki a fejünkből egy zseniális ötlet, de már az is elég, ha újult erővel tudunk a feladataink elébe nézni.

A Szabadság hétvégét a szívritmusra hangoltuk, az aktív, dinamikus és a passzív, elernyedős programok váltakozásával, ezzel is az Életet ünnepelve.szentivanej_2012 (47).JPG

Ízelítő a programból:

Péntek: érkezés du., este tűzgyújtás, a hétvége megnyitása, szalonna sütés

Szombat: de. harmónia-béke-áldás
                   du. pezsgés-tűz-szárnyalás

Vasárnap:
de.szív-befogadás-kisimulás
                    du.erő-tánc-lendület

szentivanej_2012 (20).JPGVasárnap vendégül látunk két NIA oktató lányt, akik fantasztikus táncot tartanak nekünk délután.
Ők úgy hívják az életöröm tánca, mi úgy, hogy sámánasszony fitnesz. :-)
Bővebben a NIA-ról:
http://shantijogastudio.hu/nia-tanc

Hétfő:       de. Földanyára hangolva, kirándulás a Pilisben,
                kánikula esetén Vízanyára hangolva fürdés a Dunában

A hétvégét ezen kívül végigkíséri az alkotás lehetősége.

Részletekről bátran érdeklődjetek nálunk. :-)
Időpont:
 várhatóan 2015. nyara

Sok szeretettel várunk Téged, barátnőidet, Édesanyádat, lánytestvéreidet!
Öleléssel:
Szélnővérek
Virág, Adrienn, Barbi

Szervezői jutalék!!!
Ha úgy érzed szívesen szerveznél programjainkra résztvevőket, úgy a részvételi díj 10 %-át tudjuk jutalékként felajánlani, illetve választhatod azt is, hogy 6 fő beszervezése után hetedikként díjmentesen eljöhetsz a programra. A szervezői jutalék nem vonatkozik az egyéb kedvezményben részesülők után. Pl. Női kör tagok, vagy csoportos kedvezményben részesülők.

Szerző: Szélnővérek  2012.07.10. 12:05 1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Táncoló Szél 2012.07.31. 10:56:19

Végtelenül nagy hálát érzek, hogy részem lehetett ebben a hétvégében. Köszönöm Nektek a pihepuhaságot, a női lágyságot és erőt. Öleléssel: Táncoló Szél