Örülünk, hogy itt vagy! Bízunk benne, hogy számodra is öröm lesz összekapcsolódni velünk a virtuális térben is! :-)

Életünk folyamatos változás. Azt hiszem erről mindannyian tudnánk mesélni... :-) Blogunkban szeretnénk nyomon követni saját  változásainkat és teret adni Neked is arra, hogy megoszd velünk  sajátodat. Mindegyik életszakasz tartogat számunkra meglepetéseket. Nőként ez különösen izgalmas utazás. Az Életkör tizenhárom archetípusban mutatja be női életutunk állomásait, és iránytűként segít abban, hogy felismerjük, megértsük saját életszakaszainkat. A Szűztől az Amazonig, a Szeretőtől az Anyáig és a Papnőig az archetípusok felfedezése közben megvilágosodik az is, hogy életünk korszakai hogyan hatják át egymást. A körnek nincs kezdete és vége, csak szakaszai. Az Életkör különleges útmutató női létünk és kollektív képességeink mélyebb megismeréséhez. Elizabeth Davis és Carol Leonard: Életkör A női lét tizenhárom archetípusa című könyvéből merítettünk ihletet írásainkhoz.Többek között erről olvashatsz blogunkban. Szólj hozzá, ha van kedved, meséld el, hogy Te hogyan éled, élted meg az adott időszakokat!

A nő együtt jár a természettel, a napfelkelte, a növekvő holdsarló és február  hónap a LÁNY ideje. Erről az archetípusról szól első bejegyzésünk.

Tarts velünk az év során, hogy hónapról hónapról közelebb jussunk önmagunk megértéséhez és női mivoltunk mind teljesebb megéléséhez!

Blogunkban hírt adunk programjainkról is. Ezzel kapcsolatos kérdéseidet, élménybeszámolódat is szívesen fogadjuk.

Szeretettel várjuk hozzászólásaidat!

Szélnővérek: Virág (Suttogó Szellő), Barbi (Szélcsend) és Adrienn (Táncoló Szél)

Elérhetőségeink: napkapuja@gmail.com

Bérces Virág - 06-70-421-9826
Szabó Barbara - 06-70-425-6598
Pál Adrienn - 06-70-425-6601

Szerző: Szélnővérek  2011.02.04. 18:13 2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rimalány 2011.08.05. 15:58:26

Nagyon jó az oldal, örülök hogy Rátok akadtam.A fényképeket nézve ez az amit keresek, csak nagyon messze lakom Tőletek, így sajnos semmin sem tudok részt venni csak követni a neten az eseményeket!
Bárcsak erre is lennének annyi olyan gondolkodású nők, akikkel lehetne egy ilyen kört létrehozni...de nincs...

Meseszter 2013.12.02. 12:15:33

A minap a rítusokról, beavatásról, szertartásokról tanultam. Meg kellett keresnem magamban a legbensőbb valómat. Egy kép jelent meg, egy természeti asszonyról, aki sámándob-szóra a tűz körül sokakkal együtt táncol. És akkor végre megértettem. Néhány éve, az Újjászületés tréningen beavatódtam. Kulcsot kaptam egy olyan kapuhoz, ahol egy eddig számomra ismeretlen szinten is járhatom tovább az utamat. Köszönöm.
süti beállítások módosítása